Εταιρία

Η εταιρία μας mego – Α. & Ε. Παπαριτσίδης Ο.Ε δραστηριοποιείται στη Μύκονο τα τελευταία έντεκα χρόνια σε μελέτες, service κλιματιστικών μηχανημάτων και λοιπών ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.

Ιδρύθηκε από τους κυρίους Αντώνιο και Ελευθέριο Παπαριτσίδη. Ο πρώτος είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, δραστηριοποιείται κυρίως στη μελέτη και στην επίβλεψη τεχνικών έργων ενώ ο δεύτερος είναι πτυχιούχος ψυκτικός, υδραυλικός και επικεφαλής των συνεργείων εγκατάστασης .

Αντικείμενο της εταιρείας είναι η υλοποίηση μηχανολογικών έργων κλιματισμού, εξαερισμού, ηλιακών συστημάτων, επαγγελματικής κουζίνας και βιομηχανικών πλυντηρίων.

Η εταιρία μας διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό κατασκευής εξαρτημάτων αεραγωγών, πραγματοποιώντας και την τοποθέτηση τους. Συγχρόνως διαθέτει ψυκτικούς, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους για την τελική υλοποίηση των εγκαταστάσεων. Η εμπειρία μας τόσο στον τομέα του κλιματισμού όσο και στον τομέα της θέρμανσης μας καθιστά υπεύθυνους για τη σωστή λειτουργία του επαγγελματικού σας χώρου.

Τα γραφεία της εταιρίας μας βρίσκονται στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου, όπου διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο τεχνολογικά χώρο έχοντας εφαρμόσει όλες τις λύσεις που προτείνουμε και στους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να βλέπουν τα συστήματα που θα εγκαταστήσουν στην πράξη.

Η εταιρία εκτός από τις κατοικίες που αναλαμβάνει να εξοπλίσει με μηχανολογικό εξοπλισμό ασχολείται και με βιομηχανικούς χώρους όπως είναι τα ξενοδοχεία με απαιτήσεις μεγάλης κλίμακας εγκαταστάσεων. Πέραν των κατοικιών μερικά πρόσφατα έργα που έχει κάνει η εταιρία μας στην Μύκονο είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πλήρης εγκατάσταση, Τράπεζα ALPHA BANK KAI CITΙBANK μέρος των έργων και συντήρηση. Το ξενοδοχείο CAVOTAGOO, το ξενοδοχείο SEMELI, το ξενοδοχείο MYKONIAN MARE RESORT, το ξενοδοχείο ΟΣΤΡΑΚΟ, το ξενοδοχείο PELICAN, το ξενοδοχείο VENCIA. Tα έργα αυτά αντικατοπτρίζουν την μεγάλη εμπειρία της εταιρίας μας και την αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση ακόμα και του πιο ιδιαίτερου τεχνικού έργου στην Μύκονο καθώς με τις υφιστάμενες οικιστικές και πολεοδομικές ιδιαιτερότητες απαιτείται η πολύχρονη παρουσία και εμπειρία εταιριών όπως η δική μας στην τοπική αγορά προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις εξειδικευμένων μηχανολογικών έργων.